Stappenplan - Importeren

Stap voor stap aan de slag met Normity

Normity - Logo - Normity

Misschien maakte je hiervoor al gebruik van een kwaliteitsmanagementsysteem. Of je hebt al informatie in andere systemen zitten. Hoe dan ook, als je met Normity aan de slag gaat wil je natuurlijk niet alles stuk voor stuk gaan overzetten. Gelukkig heeft Normity verschillende importmogelijkheden!

Het importeren van bestaande informatie biedt veel voordelen. Je hebt meteen een goede start. Het is natuurlijk wel zaak dat je de informatie eerst hebt opgeschoond. Je wilt niet beginnen met een vervuild systeem! Binnen Normity heb je verschillende importfuncties tot je beschikking. Onder andere de volgende informatie kun je via de importfunctie importeren:

 • Applicaties
 • Bedrijfsmiddelen
 • Leveranciers
 • Gebruikers
 • Documenten
 • Incidenten
 • IP-adressen

Klaar om te importeren? Dit doe je als volgt:

 • Ga naar Beheer > Importeren
 • Kies via de tabbladen welk onderdeel je gaat importeren

De werking van een import is eigenlijk altijd hetzelfde. In Normity download je het voorbeeld Excelbestand. Dan zie je meteen welke kolommen je kunt toevoegen. Tip: lees ook even de toelichting! Voeg aan het Excelbestand jouw informatie toe. Nu kun je in Normity de informatie importeren via het bijbehorende tabblad.

Normity - Importeren van applicaties

De importfunctie kun je net zo vaak draaien als je zelf wilt. Bestaande informatie wordt in dat geval aangevuld en nieuwe informatie wordt toegevoegd. Let wel op: informatie die uit een volgend importbestand is verwijderd, wordt niet automatisch uit Normity verwijderd!

Inhoud

We raden nieuwe gebruikers aan om het stappenplan stap voor stap door te nemen. Maar natuurlijk kun je ook meteen naar een pagina springen!

 1. Introductie
 2. Modules
 3. Instellingen
 4. Toepasselijkheid
 5. Basisinformatie
 6. Importeren
 7. Gebruikers
 8. Organisatie
 9. Documenten
 10. Taken
 11. Acties
 12. Verbeterregister
 13. Incidenten
 14. Risicoanalyses
 15. Bewijslast
 16. Privacy
 17. Vragenlijsten
 18. Intranet
 19. CO2-prestatieladder
 20. Templateshop
 21. Tenslotte

Hulp nodig?

Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem. Ons team staat voor je klaar om je te helpen.

Telefoon
085 - 00 46 605

E-mail
hallo@normity.nl