Normity - Icoon - Gebouw

Sectoren

Normity: hét kwaliteitssysteem, ook voor jouw sector!

Normity is dé leverancier van software om eenvoudig en betaalbaar grip te krijgen op kwaliteit. Om in vaktermen te blijven: wij leveren een kwaliteitsmanagementsysteem. Normity is actief in verschillende sectoren. Dit doen wij door sectorspecifieke functionaliteit te combineren met intensieve kennis van jouw markt. Of je nu voor een certificering gaat of meer grip wilt krijgen op jouw organisatie, Normity ondersteunt jou. Zo ervaar je de optimale aansluiting bij jouw vakgebied. In welke sector je ook werkt.

Normity - Sector - Zorg
Normity - Icoon - Zorg

Zorg

De kern van de zorgsector zijn de zorgaanbieders die zich richten op genezing danwel (langdurige) verzorging. Ook wel aangeduid met respectievelijk cure (genezing) en care (zorg). De zorgsector bestaat uit verschillende branches als ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, gezondheidscentra en zorgboerderijen. De zorgsector staat voor veel uitdagingen in de aankomende jaren.

Het beheersen en verbeteren van kwaliteit hoort daar zeker bij. Normen als de HKZ, NEN 7510, ISO 9001 en ISO 27001 zijn belangrijke normen binnen de zorgsectoren. De zorgsector is een sector waar Normity zich sterk verbonden mee voelt, en veel ervaring in heeft. Dat is ook terug te zien in onze klantenkring, waarin zich veel zorgaanbieders bevinden.

Wil je meer weten of eens vrijblijvend van gedachten wisselen met één van onze specialisten? Wij maken graag tijd voor je. Offline of online, alles is mogelijk. Laat je het ons weten?

Normity - Sector - Overheid
Normity - Icoon - Overheid

Overheid

Normity richt zich al sinds de oprichting op overheden, zowel lokaal als regionaal en landelijk. Deze sector leent zich ook bij uitstek voor kwaliteitsmanagement. De processen zijn veelal zeer divers en vaak ook gevoelig. Overheden staan middenin de samenleving en kennen complexe informatiestromen. Het unieke karakter van overheden zorgt ervoor dat ze voor een aanzienlijk deel afwijken van andere organisaties.

Het beheren en beheersen van kwaliteit verdient dan ook veel aandacht. In de afgelopen jaren zijn daar veel stappen in gezet. Denk aan normenkaders als de BIO, ISO 27001, DigiD audit en de Wpg voor boa's, om er maar een paar te noemen. Normity ondersteunt deze normen volledig en heeft uitgebreide ervaring in de overheidsmarkt.

Wil je meer weten of eens vrijblijvend van gedachten wisselen met één van onze specialisten? Wij maken graag tijd voor je. Offline of online, alles is mogelijk. Laat je het ons weten?

Normity - Sector - Industrie
Normity - Icoon - Industrie

Industrie

Binnen de industrie worden goederen geproduceerd dan wel verwerkt. In deze sector vindt over het algemeen veel mechanisering plaats en is sprake van een sterke marktoriëntatie. In de processen speelt kwaliteit een belangrijke rol. Ook de werkomgeving en het milieu worden steeds belangrijker.

Hoewel deze sector zeer groot en ook zeer uitgebreid is, zien we over de hele linie steeds meer aandacht voor kwaliteit. Normkaders als AVG, ISO 9001, ISO 45001, ISO 27001 en ISO 14001 zijn dan ook vaak voorkomend. Dit wordt ook steeds vaker van leveranciers verwacht. Het aantal certificeringen zit sterk in de lift. Normity ondersteunt verschillende organisaties in de industrie bij het verbeteren van kwaliteit.

Wil je meer weten of eens vrijblijvend van gedachten wisselen met één van onze specialisten? Wij maken graag tijd voor je. Offline of online, alles is mogelijk. Laat je het ons weten?

Normity - Sector - Zakelijke dienstverlening
Normity - Icoon - Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Bij zakelijke dienstverlening moet je denken aan organisaties die hoofdzakelijk hun diensten verlenen aan bedrijven, en dus niet of slechts beperkt aan consumenten. De sector bestaat uit veel verschillende typen organisaties, van beveiliging, landbouw en uitzendbureau's tot architectenbureau's en reclamebureau's.

Hoe divers deze sector dan ook is, toch is er een aantal kenmerken die deze organisaties onderling verbindt. Zo is reputatie erg belangrijk (en daarmee ook meteen het vermijden van reputatieschade) en in de organisatieprocessen is veel aandacht voor kwaliteit. Normering en certificering staan dan ook in deze sector volop in de belangstelling.

Wil je meer weten of eens vrijblijvend van gedachten wisselen met één van onze specialisten? Wij maken graag tijd voor je. Offline of online, alles is mogelijk. Laat je het ons weten?

Meer weten?

Misschien ben je nieuwsgierig geworden wat Normity voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Wellicht hoe Normity jouw organisatie kan ondersteunen bij de implementatie? Of misschien zoek je een adviseur? Wij vinden het leuk om hierover met jou vrijblijvend van gedachten te wisselen. Via het formulier hieronder kun je contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dit formulier vraagt om jouw contactgegevens zodat wij met je kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Functionaliteit

Normity - Icoon - Clipboard

Documentbeheer

Al je documenten op één plek. Inclusief zaken als versiebeheer, workflow, previews en relaties tussen documenten.

Normity - Icoon - Activiteit

Rapportages

Altijd op de hoogte? Normity biedt rapportages voor onder andere voortgang, monitoring, acties en doeltreffendheid.

Normity - Icoon - Diamant

Risico-analyses

Alles wat je nodig hebt voor risico-analyses, waaronder dreigingsmodellen, voortgang, classificaties en veel meer.

Normity - Icoon - Gebouw

Organisatie

Leg je organisatie vast in Normity: bedrijfsmiddelen, applicaties, alles leg je eenvoudig vast!

Normity - Icoon - Bug

Incidentbeheer

Houd controle op incidenten. Normity ondersteunt je hierbij, van constatering en inschatting tot afhandeling.

Normity - Icoon - Vingerafdruk

AVG module

Normity bevat een complete AVG module met zaken als incidenten, verzoeken van betrokkenen en verwerkers.