Stappenplan - Modules

Stap voor stap aan de slag met Normity

Normity - Logo - Normity

De eerste echte stap in dit stappenplan: bepalen welke onderdelen van Normity je wilt gaan gebruiken! Dit verdient wat toelichting. Wanneer je Normity gaat gebruiken, krijg je namelijk altijd het complete product. Geen moeilijke prijsmodellen, gewoon één prijs voor het complete product. Ideaal, zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Aan jou om te bepalen welke onderdelen je (wanneer) gaat gebruiken.

Organisaties die hebben besloten om zich te laten certificeren, vinden het in de praktijk vaak lastig om te bepalen welke onderdelen zij moeten gaan vastleggen. Het antwoord daarop is te vinden in de norm. Zo vereist bijvoorbeeld de ISO 27001 dat je de competenties van je medewerkers (bewijsbaar) vastlegt. Dit bepaalt dan ook meteen welke onderdelen van Normity je gaat gebruiken.

Wij adviseren klanten altijd om zo klein mogelijk te beginnen en dan stap voor stap uit te bouwen. Begin bijvoorbeeld eerst maar eens met het vastleggen van je documenten en het beheren van je taken en acties. Een mooie start. Heb je dat goed staan, dan kun je hierin weer een stapje verder gaan. Bijvoorbeeld het vastleggen van jouw bedrijfsmiddelen of het jouw compliancy. Op deze manier kun je als organisatie groeien, en Normity groeit gewoon met je mee!

Normity biedt op het moment van schrijven de volgende modules:

 1. Norm
 2. Prestatieladder
 3. Risicos
 4. Kansen
 5. Applicaties
 6. Bedrijfsmiddelen
 7. Belanghebbenden
 8. Competenties
 9. Contactpersonen
 10. Verbeterregister
 11. Kennisbronnen
 12. Leveranciers
 13. Wettelijke eisen
 14. Taken
 15. Acties
 16. Verwerkers
 17. Verwerkingen
 18. Verzoeken
 19. Documenten
 20. Templates
 21. Incidenten
 22. Vragenlijsten
 23. Intranet
 24. Afdelingen

Standaard zijn alle modules bij nieuwe klanten aangezet. Weet je welke modules je gaat gebruiken? Dan is dat de eerste stap die je in Normity gaat zetten! Je bepaalt namelijk zelf welke modules je aan- of uitzet. En je kunt dit later altijd nog wijzigen! Het instellen van de modules doe je als volgt:

 • Klik op je naam rechtsboven
 • Kies 'Instellingen'
 • Open de tab 'Modules'
 • Maak de gewenste aanpassingen

Tenslotte

Heb je bepaald welke modules je wilt gaan gebruiken de aankomende periode? Mooi! Het instellen in Normity is kinderlijk eenvoudig. Bij het vastleggen van de rechten van gebruikers geef je namelijk op tot welke modules gebruikers toegang hebben. Zo eenvoudig is het!

Inhoud

We raden nieuwe gebruikers aan om het stappenplan stap voor stap door te nemen. Maar natuurlijk kun je ook meteen naar een pagina springen!

 1. Introductie
 2. Modules
 3. Instellingen
 4. Toepasselijkheid
 5. Basisinformatie
 6. Importeren
 7. Gebruikers
 8. Organisatie
 9. Documenten
 10. Taken
 11. Acties
 12. Verbeterregister
 13. Incidenten
 14. Risicoanalyses
 15. Bewijslast
 16. Privacy
 17. Vragenlijsten
 18. Intranet
 19. CO2-prestatieladder
 20. Templateshop
 21. Tenslotte

Hulp nodig?

Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem. Ons team staat voor je klaar om je te helpen.

Telefoon
085 - 00 46 605

E-mail
hallo@normity.nl