FAQ

Ofwel in mooi Nederlands: veel gestelde vragen. Met natuurlijk de bijbehorende antwoorden.

Algemeen

Algemene vragen over Normity

8 antwoorden

Leuk dat je overweegt om samen met ons te gaan werken! Wij zijn altijd op zoek naar partners met hoogwaardige dienstverlening. Neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek. Hopelijk tot snel!

Jazeker. Als je plannen hebt om Normity onder je eigen naam te gaan voeren, bijvoorbeeld met een eigen norm of als standaard kwaliteitssysteem voor een specifieke branche, dan kunnen we dat prima faciliteren. Neem contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek.

Zeg 't maar, ondersteuning zit in ons DNA! Wij en onze partners kunnen je helpen met het inrichten van Normity en het verder opzetten van je managementsysteem. En ook daaromheen kunnen we wat voor je betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van bewustwording (awareness) en de Functionaris Gegevensbescherming on demand. En uiteraard krijg je als klant van Normity altijd de beste, persoonlijke support die er is.

We voelen ons vereerd dat je dat aan ons vraagt, maar hier is heel moeilijk antwoord op te geven omdat er nogal wat variabelen zijn. Bijvoorbeeld over welke certificering het gaat, in welke sector je zit, hoe groot je organisatie is en hoeveel je zelf al gedaan hebt. Vaak zitten de kosten niet echt in de certificering zelf, maar meer in het opzetten en onderhouden van een managementsysteem. Normity zelf is zeker niet duur, zie onze prijzen!

Eigenlijk te veel om op te noemen. Normity beheert de kwaliteit bij organisaties in bijvoorbeeld de zorg, industrie en zakelijke dienstverlening. In principe kan Normity probleemloos in elke sector ingezet worden.

Tuurlijk, geen probleem. Neem contact met ons op via het contactformulier en we gaan met je aan de slag.

Technisch is het mogelijk om Normity on premise te draaien. Maar omdat 'losse software' behoorlijk wat uitdagingen met zich meebrengt - met name op het gebied van versiebeheer, onderhoud en ondersteuning - zijn de meeste softwareleveranciers overgestapt op het SaaS-model. Net zoals wij en we zijn van mening dat we onze klanten op die manier het beste en snelste van dienst kunnen zijn.

Een aantal normen is gratis. Maar bekende normen als ISO 9001 en ISO 27001 moeten aangeschaft worden. Normity gaat ervan uit dat de gebruiker zelf de norm heeft aangeschaft en vraagt die bij eerste gebruik ook uit. Het antwoord op de vraag wordt vastgelegd in Normity.

Functionaliteit

Vragen over Normity functionaliteit

6 antwoorden

Jazeker, we noemen dat plugins. We hebben deze al voor ISO27001, ISO9001 en HKZ. En we breiden dit steeds verder uit.

Normity is opgezet om alle talen te kunnen ondersteunen. Onze standaardtalen zijn Nederlands en Engels, door iedere gebruiker zelf in te stellen. Andere talen zoals Duits en Frans zijn op aanvraag beschikbaar.

Ja. We bieden import mogelijkheden voor onder andere documenten, gebruikers, applicaties, incidenten en IP adressen. Ideaal als je snel veel informatie wilt toevoegen aan Normity. Bovendien is daarmee overstappen van een ander systeem geen enkel probleem!

Niet altijd, maar op verschillende plekken in Normity kun je data exporteren.

We kennen kerngebruikers en specialisten. Kerngebruikers zijn de mensen die vaak met Normity werken en hiervoor veel rechten nodig hebben. Specialisten voor bepaalde taken uit, zoals bijvoorbeeld het melden van incidenten, het voeren van een privacy-administratie of het beoordelen van documenten.

Gewoon tegen ons zeggen, natuurlijk. Stuur een bericht naar support@normity.nl of gebruik ons contactformulier. We gaan met je verzoek aan de slag.

Techniek

Meer technische vragen

3 antwoorden

Je data wordt veilig opgeslagen op een virtuele infrastructuur die in Nederland is gesitueerd.

Nog niet, maar als je hierin geïnteresseerd bent, dan horen we 't graag! Vul ons contactformulier in of stuur een mailtje naar support@normity.nl.

Nou en of! Normity is gemaakt om te draaien op pc's, tablets en mobiele telefoons.

Functionaliteit

Normity - Icoon - Clipboard

Documentbeheer

Al je documenten op één plek. Inclusief zaken als versiebeheer, workflow, previews en relaties tussen documenten.

Normity - Icoon - Activiteit

Rapportages

Altijd op de hoogte? Normity biedt rapportages voor onder andere voortgang, monitoring, acties en doeltreffendheid.

Normity - Icoon - Diamant

Risico-analyses

Alles wat je nodig hebt voor risico-analyses, waaronder dreigingsmodellen, voortgang, classificaties en veel meer.

Normity - Icoon - Gebouw

Organisatie

Leg je organisatie vast in Normity: bedrijfsmiddelen, applicaties, alles leg je eenvoudig vast!

Normity - Icoon - Bug

Incidentbeheer

Houd controle op incidenten. Normity ondersteunt je hierbij, van constatering en inschatting tot afhandeling.

Normity - Icoon - Vingerafdruk

AVG module

Normity bevat een complete AVG module met zaken als incidenten, verzoeken van betrokkenen en verwerkers.

Landmerc
Schouder aan Schouder
Intertek LSI
Essensor
Pivot Park Screening Centre
Parell