Dé oplossing voor kwaliteitsmanagement

Met Normity breng je kwaliteit eenvoudig onder controle. Normity is geschikt voor iedere organisatie en ondersteunt alle normen en richtlijnen. Samenwerken met alle betrokkenen aan kwaliteit. Zonder gedoe!

Eerlijk is eerlijk: wij zijn behoorlijk trots op onze eigen software. Dat komt niet in de laatste plaats doordat we deze al bij veel organisaties hebben mogen implementeren. Tevreden organisaties. Omdat deze organisaties met Normity in staat zijn grip te krijgen op hun kwaliteit. Omdat audittrajecten eenvoudiger verlopen. Omdat processen beter inzichtelijk is. Omdat medewerkers meer betrokken zijn. Kortom: meer kwaliteit. En dat is goed voor jou, maar ook voor jouw klanten.
Waarom Normity?

Eén complete oplossing:
grip op kwaliteit

Grip krijgen op kwaliteit is veel werk. Wij weten dat als geen ander. Certificering is nooit eenvoudig. Voor je het weet zit je in een lang en lastig traject. Met een berg aan ongestructureerde bestanden. Niet met Normity. Normity bevat alles om direct aan de slag te gaan.

Normity - Icoon - Duim omhoog
Voordelen

Normity bevat alles:
van A tot Z

Van risicoanalyse tot planning, van planning tot monitoring, van toepasselijkheid tot auditing. Met vele gratis templates en - indien gewenst - zelfs een complete standaard inrichting. Zodat je meteen kunt beginnen. Dat alles verpakt in een gebruikersvriendelijk jasje, werkend op alle devices, tegen een aantrekkelijke prijs.

Sectoren

Wat je ook doet,
iedereen is welkom

Iedere sector stelt zijn eigen eisen aan kwaliteit. Een Nederlandse gemeente is nu eenmaal een andere organisatie dan een zorgaanbieder. Normity houdt rekening met deze verschillen, zodat iedereen met Normity aan de slag kan. Direct! Wij ondersteunen alle normen, alle talen, alle sectoren, alle verschillen. Iedereen is welkom.

Normen

Van internationaal
tot marktspecifiek

Wij zijn er trots op dat Normity alle normen ondersteunt. Echt alle normen. Van grote internationale normen tot kleinschalige marktspecifieke normen. In alle talen, al dan niet in combinatie met elkaar. Want: meerdere normen tegelijk is natuurlijk geen probleem. En heb je toch een norm die wij nog niet kennen? Geen probleem, deze voegen wij gratis toe.

Geschiedenis

Van zolderkamer tot
succesverhaal

Toen wij Normity in 2019 startten, hadden wij zelf ook niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Vele implementaties verder geloven wij nog steeds heilig in onze basiswaarden: liever gelukkige klanten dan veel klanten. Luisteren naar onze klanten en samen met hen continue verbeteren. Want daar draait kwaliteit tenslotte om. Samen!

StackSecure
Panteia
Essensor
Pivot Park Screening Centre
Njordic
Parell

Functionaliteit

Normity - Icoon - Clipboard

Documentbeheer

Al je documenten op één plek. Inclusief zaken als versiebeheer, workflow, previews en relaties tussen documenten.

Normity - Icoon - Activiteit

Rapportages

Altijd op de hoogte? Normity biedt rapportages voor onder andere voortgang, monitoring, acties en doeltreffendheid.

Normity - Icoon - Diamant

Risico-analyses

Alles wat je nodig hebt voor risico-analyses, waaronder dreigingsmodellen, voortgang, classificaties en veel meer.

Normity - Icoon - Gebouw

Organisatie

Leg je organisatie vast in Normity: bedrijfsmiddelen, applicaties, alles leg je eenvoudig vast!

Normity - Icoon - Bug

Incidentbeheer

Houd controle op incidenten. Normity ondersteunt je hierbij, van constatering en inschatting tot afhandeling.

Normity - Icoon - Vingerafdruk

AVG module

Normity bevat een complete AVG module met zaken als incidenten, verzoeken van betrokkenen en verwerkers.