Jouw norm ook in Normity?

Zoals je kunt zien ondersteunt Normity inmiddels al veel normen. Zowel de grote algemene normen (zoals ISO 9001, ISO 45001 en ISO 27001) als enkele meer branche specifieke normen als CS-OOO, REOB en KBvG Normen voor Kwaliteit. Nu kan het voorkomen dat jij binnen jouw organisatie een norm gebruikt die nog niet door Normity wordt aangeboden. Geen probleem: wij voegen namelijk op regelmatige basis nieuwe normen toe aan Normity! Dit is een service die wij aan onze klanten bieden, daarvoor brengen wij met andere woorden geen kosten in rekening.

Enige voorwaarde is dat de norm niet alleen voor jouw organisatie relevant is, maar ook voor andere organisaties. Voldoet jouw norm daar aan? Laat het ons dan weten! Via het formulier hieronder kun je direct contct met ons opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen, onze contactgegevens vind je onderaan iedere pagina. We horen graag van je!

Meer weten?

Misschien ben je nieuwsgierig geworden wat Normity voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Wellicht hoe Normity jouw organisatie kan ondersteunen bij de implementatie? Of misschien zoek je een adviseur? Wij vinden het leuk om hierover met jou vrijblijvend van gedachten te wisselen. Via het formulier hieronder kun je contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dit formulier vraagt om jouw contactgegevens zodat wij met je kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.