Diensten

Opstarten

Normity is gebruikersvriendelijk. Zeer gebruikersvriendelijk. Maar we snappen dat je daarmee nog niet meteen bent opgestart. Soms helpt het als iemand je helpt bij de opstart. Zodat je niet hoeft te zoeken. Zodat je meteen wat handige tips en trucs krijgt. Zodat je weet in welke volgorde je het verstandigst aan de slag kunt.

Normity - Icoon - Pijltje

Hiervoor bestaat onze opstart service. Vrijwel iedere implementatie van Normity wordt ondersteund door deze service. Voor een vast eenmalig bedrag van € 500,-- helpen wij nieuwe klanten van Normity bij de opstart. Van ons hoef je geen moeilijke verhalen te verwachten of langdurige sessies. Daarvoor spreekt Normity te veel voor zichzelf.

Wat je hiervoor wel krijgt? Een serie van 3-4 sessies van ongeveer een uur. Bij iedere sessie is een van onze specialisten aanwezig. Onze specialist kijkt samen met jullie hoe het in de afgelopen tijd is gegaan. Daarna wordt iedere keer gekeken naar de aankomende periode. Er wordt een nieuw onderdeel opgepakt. Samen met jullie neemt hij de werkzaamheden door. Waar nodig geeft hij handige tips en deelt hij zijn ervaringen uit de praktijk.

Het is onze ervaring dat 3 sessies vrijwel altijd voldoende zijn. Deze sessies zijn altijd maatwerk. We draaien geen vast programma af, maar kijken wat jullie nodig hebben. Pragmatisch en doelgericht. Toch heeft zo'n programma vaak wel een vaste structuur. Deze bevat in ieder geval de volgende onderwerpen:

Sessie 1

  • Importeren
  • Stamtabellen
  • Gebruikersbeheer

Sessie 2

  • Documentbeheer
  • Organisatie
  • Toepasselijkheid

Sessie 3

  • Taken
  • Acties
  • Planning

Meer weten?

Misschien ben je nieuwsgierig geworden wat Normity voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Wellicht hoe Normity jouw organisatie kan ondersteunen bij de implementatie? Of misschien zoek je een adviseur? Wij vinden het leuk om hierover met jou vrijblijvend van gedachten te wisselen. Via het formulier hieronder kun je contact met ons opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dit formulier vraagt om jouw contactgegevens zodat wij met je kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Panteia
Schouder aan Schouder
Appelpop
Intertek LSI
Pivot Park Screening Centre
Njordic

Functionaliteit

Normity - Icoon - Clipboard

Documentbeheer

Al je documenten op één plek. Inclusief zaken als versiebeheer, workflow, previews en relaties tussen documenten.

Normity - Icoon - Activiteit

Rapportages

Altijd op de hoogte? Normity biedt rapportages voor onder andere voortgang, monitoring, acties en doeltreffendheid.

Normity - Icoon - Diamant

Risico-analyses

Alles wat je nodig hebt voor risico-analyses, waaronder dreigingsmodellen, voortgang, classificaties en veel meer.

Normity - Icoon - Gebouw

Organisatie

Leg je organisatie vast in Normity: bedrijfsmiddelen, applicaties, alles leg je eenvoudig vast!

Normity - Icoon - Bug

Incidentbeheer

Houd controle op incidenten. Normity ondersteunt je hierbij, van constatering en inschatting tot afhandeling.

Normity - Icoon - Vingerafdruk

AVG module

Normity bevat een complete AVG module met zaken als incidenten, verzoeken van betrokkenen en verwerkers.